Traian Basescu: Klaus Iohannis ar putea castiga prezidentialele si ca independent

Traian Basescu: Klaus Iohannis ar putea castiga prezidentialele si ca independent

by March 2, 2014 0 comments

traian-basescu-citat-la-judecatoria-sectorului-5-in-procesul-cu-mugurel-surupaceanu-93900[1]Preşedintele Traian Băsescu consideră că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, ar putea câştiga prezidenţialele dacă ar candida chiar ca independent. Acesta ar avea votul prezidenţial în turul al doilea, însă dacă în finală ar ajunge Crin Antonescu şi Victor Ponta opţiunea preşedintelui va merge către liderul PNL. Băsescu a susţinut că, după ruperea USD, Ponta va trebui să candideze la prezidenţiale.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la ”După 20 de ani”, că nu exclude o rocadă Crin Antonescu-Klaus Iohannis la prezidenţiale, iar  o candidatură a lui primarului Sibiului  i-ar ”trimite la coşul de gunoi” şi pe liderul PNL, dar şi pe Victor Ponta, care în acest moment are prima şansă în cursa pentru Cotroceni.

”Văd o rocadă distrugătoare care îi va trimite la coşul de gunoi pe Ponta şi Antonescu. Dacă ar candida independent, l-aş vota pe Iohannis. Azi poate câştiga alegerile pentru preşedinţia României ca independent”, a spus şeful statului.

Dacă acest lucru nu se va întâmpla, preşedintele susţine că Antonescu ”l-ar păcăli” să-i dea votul în turul 2.

”Pe teoria răului cel mai mic, cu certitudine ”m-ar păcăli” Crin Antonescu. Dacă ar fi în turul doi cu Ponta. Victor Ponta trebuie să candideze. Numai şefii de partid laşi se ascuns după un alt candidat.  Şanse mai mari are, azi, Victor Ponta, dar nu m-ar lăsa inima să-i dau un vot”, a spus Băsescu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<