Traian Basescu: M-a surprins pozitiv evolutia politica a Elenei Udrea. PMP a crescut dupa ce ea a intrat in partid

Traian Basescu: M-a surprins pozitiv evolutia politica a Elenei Udrea. PMP a crescut dupa ce ea a intrat in partid

by March 17, 2014 0 comments

imagesCAI2CR1DPresedintele Traian Basescu a comentat evolutia politica a Elenei Udrea, despre care spune ca l-a impresionat pozitiv “ca discurs, ca atitudine”. Potrivit presedintelui, Udrea va fi un om politic cu “ceva de spus in politica romaneasca”. Intrebat daca il poate bate in alegeri pe Victor Ponta, seful statului a declarat, razand: “Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta fizic daca e nevoie, dar in alegeri nu-mi dau seama.”

Ulterior, intrebat daca ar sfatui-o pe Udrea sa candideze la prezidentiale, Basescu a raspuns: “Oo, sa asteptam dupa europarlamentare. Ce stiu este ca ar fi un opozant necrutator.”

“Pe mine m-a surprins pozitiv evolutia politica a Elenei Udrea ca discurs, ca atitudine. Va fi un om politic care sa aiba ceva de spus in politica romaneasca. PMP a crescut spectaculos, s-a apropiat destul de mult de PDL, cresterea s-a produs dupa trecerea Elenei Udrea.

Eu stiu si o un al treilea sondaj care a confirmat aceleasi cifre pentru PMP – 9 sau 10%. Aici este in primul rind o rupere a PDL de electroat. In faza initiala, pina cind a venit Elena Udrea, PMP era la 4%. Dupa ce a venit Udrea, s-a transferat electorat rapid, ea a credibilizat mult PMP,” a spus presedintele.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.