Vanda Vlasov, audiata de procurorii DNA in dosarul tatalui sau. “Este o nemernicie”

Vanda Vlasov, audiata de procurorii DNA in dosarul tatalui sau. “Este o nemernicie”

by March 26, 2014 0 comments

imagesCAG8JCWTPrim-vicepresedintele Curtii de Arbitraj Comercial, Vanda Vlasov, s-a prezentat miercuri la DNA pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul in care a fost arestat preventiv tatal sau Mihail Vlasov, presedintele suspendat al Camerei de Comert, anunta Agerpres. La iesirea din sediul DNA, Vanda Vlasov a sustinut ca tatal ei  nu a intervenit niciodata la ea. “Ideea ca eu am pronuntat vreodata o solutie influentata de cineva sau de tata este o nemernicie. Tata nu a pus mana pe bani, e nevinovat”, a declarat Vanda Vlasov.

“Pot sa nu declar nimic in calitate de fiica, dar am spus ca nu ascund nimic. Am declarat tot ce am avut de spus si anume adevarul”, a spus Vanda Vlasov.

La insistentele jurnalistilor, Vanda Vlasov a mai declarat ca “Jocurile de noroc sunt o indeletnicire a nobilimii, la casino joaca si printul Albert. Tata joaca la cazinouri. Si ce face, violeaza copii? Nu vad o crima. Joaca la cazino, ce e rau in asta? E un mod de a-si petrece timpul liber. Da, a pierdut sume… va dati seama ca nu imi spune mie. Nu stau sa fac studiu psihologic pe tata.”

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.