O delegatie a PSD, in frunte cu Victor Ponta, in vizita la Patriarhul Daniel

O delegatie a PSD, in frunte cu Victor Ponta, in vizita la Patriarhul Daniel

by April 28, 2014 0 comments

INVIERE - BUCURESTIPremierul Victor Ponta, impreuna cu o delegatie formata din vicepremierii Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, au fost astazi in jurul orei 15.00 intr-o vizita la Patriarhul Daniel, fiind insotiti de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, potrivit unor surse BOR confirmate de surse guvernamentale. Intrebat de Hotnews.ro de ce a mers in vizita la Patriarh cu ministri si guvernatorul Isarescu, premierul Ponta a raspuns scurt: “Pentru binecuvantare”. Vizita are loc la cateva zile dupa debutul oficial al campaniei electorale la europarlamentare.

Premierul Victor Ponta si-a intensificat programul de vizite la biserici si manastiri din tara, ultima vizitata fiind manastirea Nucet, unde a facut si o baie de multime, fiind insotit de candidatii PSD la Parlamentul European.

Guvernul Ponta, BNR si ministerul agriculturii in particular au mai avut discutii cu Patriarhia pe tema finantarii Catedralei sau pe tema implicarii preotilor in procesul de absorbtie a fondurilor UE.

Inca din decemebrie 2013, Patriarhia Romana a trimis consiliilor judetene scrisori prin care solicita de la fiecare CJ o finantare de 300 de mii de lei pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului. Astfel de scrisori au fost trimise si catre primarii.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<