Traian Basescu: Daniel Morar se incadreaza in portretul robot pentru un viitor presedinte

Traian Basescu: Daniel Morar se incadreaza in portretul robot pentru un viitor presedinte

by April 23, 2014 0 comments

imagesCAUC3BKXFostul procuror-sef al DNA Daniel Morar “se incadreaza in portretul robot pe care l-am facut” pentru un viitor presedinte al Romaniei, a afirmat miercuri presedintele Traian Basescu la emisiunea Adevarul Live, raspunzand unei intrebari adresate de moderatorul emisiunii. “Nu poti sa pui un incepator la varful statului. A venit timpul pentru un politician care nu a avut nimic in comun cu fostul regim si care a lasat ceva in urma sa”, a spus Morar.

In continuare: “Eu am invatat democratia. Un politician care nu fi trait in societatea care ne facuse asistati, dependenti de stat. Sa fie un om cu capacitate de negociere politica. Nu ca mine, din cind in cind – cind am avut nevoie sa fac guverne, ci tot timpul. Si mi-ar mai placea sa fie un politician care, ori daca a venit in politica cu un apartament, sa-l gaseasca candidatura cu apartament, iar daca a venit in politica cu un Mercedes, sa-l gaseasca candiatura tot cu acel Mercedes. Dar sa nu fi explodat bogatia pe capul lui dupa ce a intrat in politica”, a fost portretul schitat de seful statului celui pe care il vede presedinte.

Daniel Morar, actual judecator al Curtii Constitutionale, a fost sef al DNA in perioada in care institutia a inceput sa realizeze dosare sonore de coruptie unora dintre cei mai influenti politicieni. El a ocupat si functia de procuror general al Romaniei.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.