Adriana Saftoiu va candida din partea PDL pentru un post de senator de Bucuresti

Adriana Saftoiu va candida din partea PDL pentru un post de senator de Bucuresti

by May 5, 2014 1 comment

adriana_saftoiu[1]Liderul democrat-liberal Vasile Blaga a anunţat, luni, că PDL îi propune pe Adriana Săftoiu şi Petru Luhan drept candidaţi la alegerile parţiale pentru Senat din colegiile 7, respectiv 8, din Bucureşti.Blaga a făcut acest anunţ după şedinţa BPN al PDL, el amintind că în 25 mai vor avea loc alegeri în unele colegii pentru Senat şi Camera Deputaţilor. În Bucureşti urmează să fie aleşi senatorii care vor reprezenta colegiile 7 şi 8.

“În Colegiul 7 am decis, la propunerea organizaţiei Bucureşti, să candidăm cu colega noastră Adriana Săftoiu, care avem convingerea că va şi câştiga colegiul, ţinând cont de calităţile pe care le are, dar şi de buna credibilitate, iar în Colegiul 8, unul foarte greu, cu domnul Petru Luhan”, a precizat Vasile Blaga.
Adriana Săftoiu este purtător de cuvânt al PDL, iar Petru Luhan europarlamentar PDL.

În conferinţa de presă, Adriana Săftoiu a declarat că “este nevoie de încă un vot în Parlament pentru dreapta” şi împotriva alianţei PSD-PC-UNPR.

“Cred că este o şansă şi o oportunitate pe care PDL are obligaţia să o valorifice. Cred că orice vot pe care putem să-l aducem în Parlamentul României şi pe partea dreptei şi împotriva acestei alianţei PSD-PC-UNPR suntem obligaţi să o facem. Sper ca eu, împreună cu Petru (Luhan – n.r.), cu ajutorul organizaţiilor, să reuşim să fructificăm această ocazie. E nevoie de încă un vot în Parlament pentru dreapta şi împotriva acestei alianţe”, a precizat Adriana Săftoiu, după ce preşedintele PDL Vasile Blaga a anunţat candidaţii partidului pentru colegiile din Bucureşti.

Întrebată despre declaraţia sa făcută în 2012 când şi-a dat demisia din Parlament şi a spus că nu va mai candida dacă nu se schimbă politica de cadre, Adriana Săftoiu a răspuns că în cazul PDL decmocrat-liberalii şi-au schimbat politica de cadre.

La rândul său, europarlamentarul PDL Petru Luhan, care va candida pentru Colegiul 8 Bucureşti pentru Senatul României, a precizat că foarte curând îşi va încheia mandatul de europarlamentar şi că ştie care-i sunt contracandidaţii, printre aceştia aflându-se Ilie Năstase.

“Ştiu care îmi sunt contracandidaţii, ştiu pe cine doreşte domnul Piedone, primarul Sectorului 4, să susţină, în persoana domnului Ilie Năstase, bineînţeles că acesta se bucură de o notorietate foarte mare, dar există o mare direferenţă între sport şi politică. Nu putem considera că, dacă ne pricepem la sport, ne pricepem şi la politică şi, cu toţii ştim, au mai încercat şi alţi artişti, respectiv sportivi să facă politică şi se pare că nu prea a dat roade. Aşa că sunt încrezător că voi putea câştiga acest colegiu în bătălia cu nume sonore”, a precizat Petru Luhan.

 

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Lucretiu Patrascanu
    #1 Lucretiu Patrascanu 6 May, 2014, 06:39

    Ia te uita, matza blanda care zgaraie rau, Saftoaica joaca tare ! Daca isi schimba chilotii nespalati de 2 saptamani si se spala ca lumea, poate ca o votez, dupa ce i-o trag in toate gaurile…ultima oara putzea al dracu’…

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.