Crin Antonescu: Să facem ce putem pentru ca PSD-ul să nu pună mâna și pe Președinția României

Crin Antonescu: Să facem ce putem pentru ca PSD-ul să nu pună mâna și pe Președinția României

by May 3, 2014 0 comments

CONGRES ORDINAR - PNLCrin Antonescu a declarat vineri, pentru B1 TV, că este necesară crearea unei alianțe anti-PSD, arătând că trebuie să se facă orice este posibil pentru ca PSD să nu pună mâna și pe Președinția României.

„A discuta, cine dacă și de ce este de dreapta este o discuție mai complicată decât aceea cine este împotriva PSD. Cred că toate partidele care sunt în acest moment în opoziție  pot să fie parteneri de discuție. Dilema acestor alegeri prezidențiale este dacă ele vor fi pro sau contra Băsescu, așa cum crede Ponta și cum vrea să-i facă pe români să creadă, sau dacă vor fi pro sau contra „toată puterea la PSD”, așa cum mi se pare mie că este real. De aceea discutăm cine este contra PSD, nu cine este sau nu de dreapta”, a declarat președintele PNL.

„Indiferent câtre lucruri îi despart pe cei care nu sunt astăzi cu PSD, este o chestiune de raționalitate politică și de instinct de conservare democratică să facem ce putem pentru ca PSD-ul să nu pună mâna și pe Președinția României”, a continuat Antonescu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.