Daniel Funeriu: PSD are FURTUL electoral in sange. Cer tuturor partidelor anti-PSD sa semneze Protocolul pentru ALEGERI CORECTE

Daniel Funeriu: PSD are FURTUL electoral in sange. Cer tuturor partidelor anti-PSD sa semneze Protocolul pentru ALEGERI CORECTE

by May 1, 2014 0 comments

daniel-funeriuDaniel Funeriu (Partidul Miscarea Populara) cere “tuturor partidelor anti-PSD”, referindu-se in special la PMP, Forta Civica, PNL, PDL, PNTCD, Noua Republica sa semneze Protocolul pentru Alegeri Corecte (PAC), afirmand ca “PSD are furtul electoral in sange” si ca formatiunile de dreapta trebuie sa lupte impreuna imptriva “furtului institutionalizat practicat de PSD”.

Intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, fostul ministru al Educatiei precizeaza ca Protocolul pentru Alegeri Corecte trebuie sa contina urmatoarele angajamentele:

“1) actiuni comune in sectiile de vot si in afara lor, pentru a impiedica furtul celor de la PSD
2) conturi de campanie transparente
3) desemnarea unei echipe de coordonare la nivel tehnic
4) impiedicarea mituirii electoratului vulnerabil”

Funeriu noteaza ca “din pacate nici marea (PMP, PNTCD, PNL, PDL, FC, NR), nici mica (PMP, FC) uniune a dreptei nu s-a putut realiza inainte de europarlamentare”, motivele pentru acest esec fiind mai multe, potrivit fostului consilier prezidential, si nu numai “frecvent invocatul ‘orgoliu'”.

“Chiar daca ramanem concurenti e clar ca ne uneste lupta impotriva furtului institutionalizat practicat de PSD”, subliniaza Daniel Funeriu, precizand ca pleaca joi la Timisoara unde va propune ca  partidele anti-PSD din acest oras sa fie primele care semneaza Protocolul pentru Alegeri Corecte.

Daniel Funeriu a transmis si un mesaj sustinatorilor sai, facand apel la “o campanie frumoasa, senina, destinsa si cu bun simt si ii batem. Asa cum Poli a batut-o pe Celtic in 1980 (am fost la meci!)”.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.