Ionut Negoita a ingropat Dinamo. Echipa a ramas fara licenta UEFA

Ionut Negoita a ingropat Dinamo. Echipa a ramas fara licenta UEFA

Ionut Negoita a ingropat Dinamo. Echipa a ramas fara licenta UEFA

by May 29, 2014 0 comments

Comisia de Apel a Administraţiei de licenţiere a FRF a respins memoriul echipei FC Dinamo prin care contesta retragerea licenţei pentru sezonul 2014/2015 al Ligii Europa, informează frf.ro. “Prin Decizia nr. 7/28.05.2014, Comisia de apel pentru acordarea licenței cluburilor a respins ca nefondat apelul formulat de S.C. Dinamo 1948 S.A. şi a menţinut dispoziţiile Hotărârii nr. 26/21.05.2014, a Comisiei pentru acordarea licenţei cluburilor, de retragere a licenței pentru participarea la competițiile de club UEFA, în sezonul competițional 2014-2015. Decizia este definitivă și executorie, cu drept de recurs la TAS, în 10 zile de la data comunicării”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

Directorul Administraţiei de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a înaintat un raport Comisiei pentru acordarea licenţei cluburilor, în care a propus retragerea dreptului de participare în cupele europene, sezonul 2014/2015, a FC Dinamo, club care a cerut intrarea în insolvenţă.

În urmă cu o săptămână, Comisia pentru acordarea licenţei cluburilor a admis cererea lui Duru şi a retras licenţa clubului Dinamo 1948 SA pentru participarea în competiţiile de club UEFA în sezonul 2014-2015.

Gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare a făcut apel la această decizie.

FC Dinamo a depus, la Tribunalul Bucureşti, dosarul prin care solicită deschiderea procedurii de insolvenţă. Tribunalul Bucureşti a analizat astăzi acest dosar şi a rămas în pronunţare.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.