Un actor britanic intr-o scrisoare deschisa catre români: Avem politicieni turbati, veniţi şi bucuraţi-vă de prostia lor

Un actor britanic intr-o scrisoare deschisa catre români: Avem politicieni turbati, veniţi şi bucuraţi-vă de prostia lor

by May 10, 2014 0 comments

londonActorul britanic de comedie Mark Thomas îi invită pe români să vină în Marea Britanie să se bucure de “prostia politicienilor turbaţi, cu spume la gură”, pe care acesta îi cataloghează drept “surse de divertisment”, informeaza Mediafax.

“Veniţi în Marea Britanie! Este fabulos aici şi sunt sigur că o să vă placă. Da, avem politicieni turbaţi cu spume la gură, cu tentă rasistă, dar noi considerăm că aceştia sunt surse de divertisment, mai degrabă decât de frică. Veniţi şi bucuraţi-vă cu noi de prostia lor!”, este mesajul adresat românilor, într-o scrisoare deschisă, de către Mark Thomas, actor de comedie şi jurnalist din Marea Britanie.

“Da, au existat unele comentarii mass-media rasiste scrise de pornografi, voiajori şi pungaşi cu limba spurcată, dar aceşti oameni trebuie să fie compătimiţi pentru viaţa lor inadecvată şi ignorantă”, mai scrie Thomas, care dă asigurări că aceste persoane nu reprezintă Marea Britanie.

Mark Thomas le promite românilor care se hotărăsc să ajungă în Marea Britanie până la 24 mai că le va organiza personal “o petrecere de bun venit cu ceai şi prăjituri”.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.