Avocatul Pavel Abraham l-a citat pe Traian Basescu ca martor in dosarul Bercea Mondial

Avocatul Pavel Abraham l-a citat pe Traian Basescu ca martor in dosarul Bercea Mondial

Avocatul Pavel Abraham l-a citat pe Traian Basescu ca martor in dosarul Bercea Mondial

by June 25, 2014 0 comments

Avocatul Pavel Abraham a declarat, miercuri, la Constanta, ca l-a citat ca martor pe presedintele Traian Basescu in procesul in care este implicat fratele sau si familia interlopului Bercea Mondial, pentru ca seful statului “a avut o prestatie publica indoielnica”, transmite Agerpres.

“Daca ati vazut, domnia sa a avut o prestatie publica indoielnica, in care la un moment dat… stia. Or, intr-un proces penal, trebuie sa spuna anchetatorului orice stia in mod concret, nu la faptul ca stia de anul trecut. Ce stia, ce i s-a spus, ce indrumari concrete i-au dat? Sunt chestiuni deosebite pentru individualizarea unei eventuale raspunderi sau pentru absolvirea de o raspundere. Cred ca este o chestiune la care ar trebui sa insiste si domnul Basescu. (…) Noi vom solicita aceasta proba si in dosarul de la Bucuresti, deoarece noi credem ca este o chestiune de indivizibilitate, e o infractiune complexa si aceasta cauza nu poate fi judecata separat de cea de la Bucuresti, dupa parerea mea. Dar, sigur, vom vedea pe parcurs. E prematur ca sa facem alte aprecieri”, a afirmat Abraham la iesirea de la Tribunalul Constanta.

La Constanta a avut loc, miercuri, primul termen de judecata in procesul in care cinci membri ai familiei lui Bercea Mondial sunt acuzati de presupusa santajare a fratelui sefului statului, Mircea Basescu, toti cinci fiind trimisi in judecata.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.