Dosarul Bercea Mondial, noi stenograme: Nașule, dacă mă duc la DNA, într-o săptămână ești în arest

Dosarul Bercea Mondial, noi stenograme: Nașule, dacă mă duc la DNA, într-o săptămână ești în arest

Dosarul Bercea Mondial, noi stenograme: Nașule, dacă mă duc la DNA, într-o săptămână ești în arest

by June 25, 2014 0 comments

Preşedintele Traian Băsescu susţine, într-un comunicat transmis după apariţia unor noi stenograme în cazul Bercea Mondial-Mircea Băsescu, că nu a discutat niciodată cu fratele său despre dosarul lui Bercea şi că nu a primit niciun ban sau niciun bun de la sau în numele acestuia.

Noi stenograme din dosarul în care e implicat Mircea Băsescu şi care ar surprinde momentul în care s-ar fi încercat flagrantul şantajului reclamat de fratele şefului statului au fost prezentate, marţi, de Antena 3, care a indicat DNA ca sursă a documentelor, acestea neavând elemente de autentificare.

În urmă cu câteva zile, acelaşi post de televiziune a difuzat imaginile care îl incriminau pe fratele preşedintelui, imagini puse la dispoziţie de avocatul clanului Bercea, Pavel Abraham, cel care în calitate de apărător are acces la dosarele care îl vizează pe clientul său.

Familia lui Bercea Mondial l-ar fi ameninţat pe Mircea Băsescu că îl va reclama la DNA dacă nu-şi recuperează banii pe care i-ar fi dat pentru o intervenţie în favoarea interlopului.

Familia lui Bercea vrea să ajungă la o înţelegere cu Mircea Băsescu, care cere răgaz ca să facă “nişte planuri”. La un moment dat, Izaura Anghel îl ameninţă pe Mircea Băsescu: “Naşule, eu dacă mă duc şi dau la DNA şi mata într-o săptămână eşti arestat”. Tot ea îi spune la un moment dat lui Mircea Băsescu să ia bani de la fratele său, însă acesta îi răspunde că nici preşedintele nu are.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.