George Scutaru (PNL): Numai daca suntem uniti vom da presedintele Romaniei

George Scutaru (PNL): Numai daca suntem uniti vom da presedintele Romaniei

George Scutaru (PNL): Numai daca suntem uniti vom da presedintele Romaniei

by June 27, 2014 0 comments

Președintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru, face apel vineri, înainte de Congresul Extraordinar de la acest sfârșit de săptămână, la unitate din partea formațiunii politice, subliniind că numai în acest fel PNL va putea da președintele României, transmite Agerpres.

Este momentul în care fiecare dintre noi trebuie să simtă spiritul liberal, să rămânem uniți, pentru că numai împreună putem reuși ceea ce ne-am propus, anume să dăm României un președinte liberal”, a declarat vineri, președintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru.

Potrivit sursei citate, mandatul delegației buzoiene este susținerea lui Klaus Iohannis la președinția partidului, sprijinirea propunerii ca europarlamentarii PNL să adere la grupul PPE și aprobarea fuziunii cu PDL.

‘PNL trece printr-o perioadă de reașezare și de reconfigurare, din care va ieși, cu siguranță, mult mai puternic‘, a mai a declarat George Scutaru.

Din delegația care va fi prezentă la Congres fac parte parlamentarii PNL aleși în colegiile din Buzău, senatorul Doina Tudor, deputații George Scutaru și Erland Cocei, președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, vicepreședintele CJ Buzău, Cristi Romanescu, primari PNL, consilieri județeni și municipali, președintele organizației județene a TNL și cea a OFL.

Delegația PNL Buzău este una dintre cele mai numeroase, având 39 de membri, datorită rezultatelor obținute la alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an — 22,40 la sută, ceea ce plasează filiala Buzău pe locul al IV-lea în topul organizațiilor liberale la nivel național.

Liberalii se reunesc vineri, la Palatul Parlamentului, in Congres extraordinar pentru aprobarea modificarilor la statutul partidului. Sambata ei se vor intalni intr-un Congres ordinar pentru alegerea noii conducerii, pentru functia de presedinte fiind sustinut de cea mai mare parte a organizatiilor Klaus Iohannis. Alegerea noii conduceri a partidului, validarea trecerii la PPE și fuziunea cu PDL sunt principalele teme ale Congresului PNL.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<