Lovitura lui Burleanu: Mircea Sandu isi pierde toate drepturile financiare de la FRF

Lovitura lui Burleanu: Mircea Sandu isi pierde toate drepturile financiare de la FRF

Lovitura lui Burleanu: Mircea Sandu isi pierde toate drepturile financiare de la FRF

by June 28, 2014 0 comments

Renta viagera de 50.000 de euro pe an si celelalte beneficii stabilite, la 5 martie, de Comitetul Executiv al FRF pentru presedintele de onoare Mircea Sandu au fost anulate de Adunarea Generala extraordinara a federatiei, care are loc sambata la Casa Fotbalului, transmite Mediafax.

Pachetul de beneficii al presedintelui de onoare Mircea Sandu a fost adoptat in Comitetul Executiv, inaintea Adunarii Generale din 5 martie, care l-a adus in fruntea FRF pe Razvan Burleanu.

Acest pachet nu a fost prezentat in cadrul AG, ci doar s-a supus la vot propunerea ca Mircea Sandu sa devina presedinte de onoare al FRF.

Conform pachetului stabilit atunci, Mircea Sandu avea o renta viagera in valoare de 75.000 de euro anual, drept de administrare a etajului 2 al unei cladiri a FRF, orice interventie chirurgicala sau recuperare medicala platita de FRF, o limuzina de la FRF si benzina decontata indiferent de numarul de kilometri parcursi, telefon, personal anjagat cu salarii in limita a 5.000 de lei lunar, deplasari la meciurile echipei nationale cu decontarea cazarii la hotel de cinci stele si diurna de 500 de euro pe zi.

Ulterior, Sandu a renuntat la 25.000 de euro din cei 75.000, la limuzina si la secretara.

Noul conducator al FRF, Razvan Burleanu, a considerat drept “nesimtit” pachetul de beneficii al presedintelui de onoare si a promis ca il va supune dezbaterii AG.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<