Mihai Stanisoara a demisionat din PNL. “Partidul Liberal a devenit un teatru de razboi”

Mihai Stanisoara a demisionat din PNL. “Partidul Liberal a devenit un teatru de razboi”

Mihai Stanisoara a demisionat din PNL. “Partidul Liberal a devenit un teatru de razboi”

by July 1, 2014 0 comments

Deputatul Mihai Stănişoară, care face parte, din iunie, din Grupul de Iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale lansat de Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, marţi, că demisionează din PNL, susţinând că formaţiunea s-a transformat “într-un teatru de război al agendelor personale”.

“Am luat decizia de a demisiona din PNL. De fapt, mai corect ar fi să spun că PNL a luat hotărârea de a demisiona din funcţia de partid care trebuie să-i reprezinte pe cetăţenii cu vederi liberale din ţara noastră. A coborî dintr-un tren care şi-a schimbat ruta convenită şi asumată şi se îndreaptă către prăpastie nu înseamnă nici trădare şi nici oportunism. Înseamnă o raportare corectă şi sănătoasă la un sistem referenţial care a rămas neschimbat”, arată Mihai Stănişoară într-un comunicat remis, marţi, corespondentului MEDIAFAX.

Deputatul mai arată că, într-o lună, PNL s-a transformat “într-un teatru de război al agendelor personale”. “Nu pot să nu îmi ascund dezamăgirea privind evoluţia recentă a Partidului Naţional Liberal, transformat, în doar o lună, într-un teatru de război al agendelor personale şi în care principiile de dreapta, liberale, au încetat să mai fie măcar rostite, cu atât mai puţin dezbătute, apărate şi promovate. Mai mult, România şi românii au dispărut de pe agenda PNL”, se mai arată în comunicatul de presă.

Mihai Stănişoară susţine, de asemenea, că după demisie rămâne consecvent hotărârii luate în martie 2013 când s-a înscris în PNL, fiind convins că “dreapta românească poate ajuta fiecare cetăţean al acestei ţări să trăiască mai prosper, mai sigur şi mai implinit”. “După o criză economică care a afectat profund destine şi mentalităţi, nu doar în România ci şi în restul lumii, după nenumărate provocări la adresa siguranţei naţionale, cu impact direct asupra vieţii fiecăruia dintre noi, am convingerea că doctrina liberală este cea care ar trebui să reprezinte dreapta românească”, mai susţine Mihai Stănişoară.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.