Victor Ponta: Foarte probabil, pe 1 august voi anunţa intenţia de candida la presedintie

Victor Ponta: Foarte probabil, pe 1 august voi anunţa intenţia de candida la presedintie

Victor Ponta: Foarte probabil, pe 1 august voi anunţa intenţia de candida la presedintie

by July 3, 2014 0 comments

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că este foarte probabil ca, pe 1 august, să îşi anunţe oficial intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din acest an.

“Foarte probabil, pe 1 august voi anunţa intenţia de a candida”, a spus Ponta, la DC News, citat de Mediafax.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus că la reuniunea informală de la Orăştie a liderilor PSD le-a spus colegilor că dacă există sprijinul lor, el este pregătit pentru o candidatură la Preşedinţie, menţionând că nu au existat presiuni pentru a candida, iar la 1 august va avea loc Consiliul Naţional.

Ponta a mai spus, luni, că după 10 septembrie va avea loc Congresul PSD. El a menţionat că cei care doresc să candideze la Preşedinţie vor putea anunţa acest lucru la reuniunea din 1 august.

Premierul a menţionat că Mircea Geoana a spus la reuniune că îl va sprijini dacă va fi candidatul PSD la Preşedinţie. “Apreciez poziţia domnului Geoană”, a spus Ponta.

Răspunzând unei întrebări, el a spus că nu au fost presiuni la adresa sa pentru a candida. El a mai precizat că a învăţat, ca preşedinte al PSD, să reziste la presiuni.

Surse din PSD au declarat agenţiei MEDIAFAX că preşedintele PSD, Victor Ponta, va candida la alegerile prezidenţiale, Comitetul Executiv urmând să propună acest lucru Consiliului Naţional, convocat pentru data de 1 august, iar Congresul, stabilit pentru 6-7 septembrie, va valida candidatura, potrivit discuţiilor informale de la CExN.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.