Andreea Paul i-a îndemnat pe alegătorii de la Cluj Napoca să voteze cu Victor Ponta

Andreea Paul i-a îndemnat pe alegătorii de la Cluj Napoca să voteze cu Victor Ponta

Andreea Paul i-a îndemnat pe alegătorii de la Cluj Napoca să voteze cu Victor Ponta

by October 27, 2014 0 comments

Gafa saptamanii trecute ii apartine deputatului PDL Andrea Paul, care i-a indemnat pe participantii la un miting ACL organizat sambata la Cluj Napoca sa voteze cu Victor Ponta, arată o înregistrare de pe hotnews.ro.

“Pariez pe Iohannis, pariez pe decenta, pariez pe respect, pariez pe educatie. Votati Victor Ponta si sapte zile sa le spunem romanilor sa iasa cu totii la vot! Pentru ca noi dam forta viitorului Romaniei. Voi toti. La victorie! Calea: Europa. Omul: Iohannis. Prima statie: victoria!”, a spun Andreea Paul, citata de Vocea Transilvaniei.

Vezi VIDEO!

Aceasta a negat insa ca i-ar fi indemnat pe sustinatorii lui Klaus Iohannis sa voteze cu Victor Ponta si a dat vina pe microfon.

“Va rog sa corectati eroarea si sa specificati clar ca am spus ‘NU votati victor ponta!’. Din pacate, nu se aude totul pentru ca am miscat microfonul si ‘NU’ a fost rostit, se pare, la distanta de microfon. Tot discursul este suport argumentativ pentru sustinerea lui Klaus Iohannis. Nu am cum sa-l sustin pe Victor Ponta, omul care a betonat Romania in coruptie si in mediocritate. Cred ca iohannis are profesionalismul si forta de a demola imperiul de coruptie pe care se construieste omul politic Ponta si PSD”, a spus Andreea Paul.

Victor Ponta a profitat de gafa si a sharuit videoclipul pe pagina sa de Facebook, cu un comentariu scurt: “Multumesc, dar NU!”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.