Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea: Această campanie nu prea are nerv

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea: Această campanie nu prea are nerv

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea: Această campanie nu prea are nerv

by October 20, 2014 0 comments

Candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) la Preşedinţie, Elena Udrea, consideră că în campania electorală nu există competiţie şi că principalii candidaţi, Victor Ponta şi Klaus Iohannis, par mai degrabă într-un ‘tandem’ decât într-o competiţie.

‘Mi se pare că această campanie nu prea are nerv, nu prea există competiţie. Mă aşteptam de la principalii doi candidaţi, aşa cum arată sondajele în acest moment, de la domnul Ponta şi de la domnul Iohannis, să văd că sunt într-o competiţie. Ei par mai degrabă într-un tandem. Nu prea au ce să îşi reproşeze. Cred că această campanie ar trebui să dea ocazia electoratului să aleagă într-adevăr între cei care doresc votul acestuia şi candidaţii să se prezinte în faţa electoratului cu propriile programe. Să urmărim programele candidaţilor, şi nu scandaluri permanente legate de subiecte care nu au legătură cu ceea ce ar trebui să se întâmple în această perioadă’, a declarat Elena Udrea duminică seară la TVR 1, scrie AGERPRES.

Întrebată dacă simte lipsa unor dezbateri deschise la care să participe toţi candidaţii, ea a spus că se simte această lipsă şi că principalii candidaţi ‘fug’ de dezbateri.

‘Eu l-am provocat pe domnul Iohannis, începând de vineri curge timpul, am pornit un cronometru. L-am provocat în primul rând pe domnul Iohannis, candidatul presupus al Opoziţiei, la o confruntare, la o dezbatere în faţa electoratului de centru-dreapta, în faţa electoratului nehotărât, pentru a arăta care este adevăratul candidat de Opoziţie, adevăratul candidat care poate şi vrea să îl învingă pe Victor Ponta în turul II. L-am provocat şi pe Victor Ponta la o dezbatere încă de la începutul campaniei’, a spus Elena Udrea.

Citeste mai departe AICI

 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.