DNA efectueaza perchezitii la Remus Truică, Dorin Cocoş şi Cătălin Harnagea in Dosarul Microsoft

DNA efectueaza perchezitii la Remus Truică, Dorin Cocoş şi Cătălin Harnagea in Dosarul Microsoft

DNA efectueaza perchezitii la Remus Truică, Dorin Cocoş şi Cătălin Harnagea in Dosarul Microsoft

by October 16, 2014 0 comments

Procurorii DNA efectuează, joi, percheziţii la oamenii de afaceri Dorin Cocoş, Remus Truică, Nicolae Dumitru, precum şi la Cătălin Harnagea, fost director SIE, în Dosarul Microsoft.

De asemenea, DNA a făcut percheziţii la fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, la fostul consilier prezidenţial Dorin Marian şi la domiciliul fostului tenismen Dinu Pescariu, precum şi la o fundaţie a acestuia. Potrivit primelor informaţii, vizat era şi preşedintele Comitetului Olimpic Român, Alin Petrache, dar acesta susţine că la domiciliul său nu s-a efectuat nicio percheziţie şi că este vorba despre o confuzie. “Nu sunt vizat în niciun dosar. Este o confuzie regretabilă la mijloc. Mandatul de percheziţie nu este pe numele meu”, a ţinut să precizeze Alin Petrache.

Procurorii au ridicat mai multe documente, dar şi calculatoare de la domiciliile celor vizaţi, potrivit România TV.

În urmă cu doar o săptămână, Remus Truică a fost vizitat de executori. Fostul șef de cabinet al lui Adrian Năstase a fost executat silit pentru un credit de 3 milioane de euro.

Comunicat DNA:

În dosarul penal mediatizat prin comunicatului nr. 1342/VIII/3 din data de 26 septembrie 2014, privind suspiciunea săvârşirii unor fapte de corupţie în legătură cu încheierea unor contracte de licenţiere IT, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

În cursul zilei de 16 octombrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 56 de locații situate în municipiul Bucureşti şi comune din judeţul Ilfov, având destinaţia de sedii de societăţi comerciale, de fundaţii sau domicilii ale unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Citeste mai mult pe RomaniaTV.NET

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<