DNA: Victor Ponta nu are calitate de suspect sau inculpat in dosarul Microsoft

DNA: Victor Ponta nu are calitate de suspect sau inculpat in dosarul Microsoft

DNA: Victor Ponta nu are calitate de suspect sau inculpat in dosarul Microsoft

by October 1, 2014 0 comments

Departamentul Național Anticorupție (DNA) a precizat la solicitarea „Evenimentului zilei” că “în acest moment, Victor Ponta nu are calitate de suspect sau inculpat”,în dosarul Microsoft. „Evenimentul zilei” a solicitat DNA să răspundă la două întrebări, în contextul în care privind calitatea premeirului Victor-Viorel Ponta, după ce numele său a fost pomenit de un martor din dosarul „Microsoft”.

Întrebările EVZ

1. Daca actualul premier al Romaniei, Victor-Viorel Ponta, are vreo calitate in dosarul denumit de mass-media Microsoft. Mentionez ca numele lui apare in referatele prin care DNA a cerut ridicarea imunitatii in cazul unor fosti ministri, iar Victor-Viorel Ponta este candidat la Presedentia Romaniei.

2. Daca in dosarul sus-mentionat sunt puse si alte persoane sub acuzare, si au calitatea de suspect.

Răspunsul DNA

1.  În acest moment, persoana menţionată de dvs. în solicitare  nu are calitate de suspect sau inculpat, în  dosarul la care faceţi referire.

2. Informaţii privind ancheta care face obiectul interesului dvs. au fost transmise în conţinutul comunicatului 1342/VIII-2/26 septembrie 2014, alte date nefiind publice în acest moment în conformitate cu art. 12, alin. 1, lit. e, din Legea 544/2001.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<