Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost învinsă de sârboaica Ana Ivanovic cu 7-6

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost învinsă de sârboaica Ana Ivanovic cu 7-6

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost învinsă de sârboaica Ana Ivanovic cu 7-6

by October 24, 2014 0 comments

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost învinsă de sârboaica Ana Ivanovic cu 7-6, 3-6, 6-3, în ultimul meci disputat vineri în Grupa Roșie a Turneului Campioanelor de la Singapore, dar s-a calificat alături de americanca Serena Williams în semifinalele de sâmbătă, anunţă AGERPRES.

În primul set, Halep, cu un joc variat și precis s-a distanțat firesc la 5-2, dar sârboaica Ivanovic a continuat să lupte și a revenit neașteptat, egalând situația la 5-5. Ambele jucătoare își câștigă apoi serviciul și primul act ajunge la tie-break. Simona începe prost și este condusă cu 5-2, revine însă și conduce cu 6-5, cu minge de set pe serviciul sârboaicei. Ivanovic nu cedează și obține la rândul ei 2 mingi de set, o concretizează pe a doua la 8-7 și câștigă cu 7-6 setul, care a fost controlat în totalitate până la 5-2 de româncă.

Al doilea set are o desfășurare asemănătoare, Halep se desprinde la 4-1, se ajunge la 5-3, cu românca la serviciu care nu mai ratează această oportunitate și tranșează setul în favoarea ei cu 6-3, dar în același timp o califică pe Serena Williams în semifinale. Ivanovic avea nevoie de o victorie în 2 seturi pentru a se califica în semifinale, în dauna americancei.

Actul final a consemnat echilibrul până la 4-3 în favoarea sârboaicei, care a făcut break și apoi și-a concretizat serviciul, adjudecându-și setul și meciul cu 7-6, 3-6, 6-3.

Pentru calificarea în semifinale, Halep și-a asigurat un cec de 463.000 dolari și 530 puncte WTA.

Citeşte mai departe pe AGERPRES

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.