Klaus Iohannis se bazeaza în campania pentru prezidenţiale şi pe Emil Boc

Klaus Iohannis se bazeaza în campania pentru prezidenţiale şi pe Emil Boc

Klaus Iohannis se bazeaza în campania pentru prezidenţiale şi pe Emil Boc

by October 1, 2014 0 comments

Klaus Iohannis s-a întâlnit, miercuri, cu reprezentanții PNL și PDL din județul Cluj, alături de mai mulți lideri ai ACL. Acesta a susţinut şi o conferinţă de presă în care a răspuns şi la întrebările legate de primarul PDL, Emil Boc.

Deşi Emil Boc o susţine pe Elena Udrea, președintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidențiale, a declarat la Cluj-Napoca, miercuri, că în campania sa electorală se va baza și pe sprijinul primarului democrat-liberal.

Iohannis speră ca într-un final Emil Boc să se alăture taberei sale, deşi pentru moment primarul municipiului Cluj-Napoca o susţine pe Elena Udrea, candidat la prezidenţiale din partea PMP.

“Nu-mi place să comentez spusele altor politicieni sau, în această speță, a unui coleg primar de mare municipiu. Însă pot să vă spun că am toată încrederea că domnul primar Boc că finalmente se va regăsi pe partea bună a spectrului politic și mă bazez pe el”, a afirmat, într-o conferință de presă, Klaus Iohannis.

Primarul Sibiului este sigur că Emil Boc “cu două săptămâni înainte de a câștiga, o să fie pe partea foarte potrivită a lucrurilor”.

 

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.