Victor Ponta: Klaus Iohannis urmeaza sa fie declarat incompatibil pe 17 noiembrie

Victor Ponta: Klaus Iohannis urmeaza sa fie declarat incompatibil pe 17 noiembrie

Victor Ponta: Klaus Iohannis urmeaza sa fie declarat incompatibil pe 17 noiembrie

by October 27, 2014 0 comments

Premierul Victor Ponta este convins că liberalul Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil de Înalta Curte de Casație și Justiție în procesul intentat de Agenția Națională de Integritate, anunţă DCnews.ro.

Premierul Victor Ponta, deputat de Gorj, a participat luni la ședința de plen a Camerei Deputaților, unde s-a luat act de demisia din funcție a deputatului PSD Viorel Hrebenciuc.

Liderul PSD spune că a venit la Parlament pentru că “am vrut să opresc propaganda aceasta. Suntem în campanie, dar propaganda basisto-iohanistă lucreaza și am vrut să marchez că noi am fost prezenți si s-a luat act de demisia d-lui Hrebenciuc”. În acest timp, domnii de la ACL se luptă să-l salveze pe deputatul (Ștefan) Stoica, cel declarat incompatibil, să-i salveze mandatul”.

Premierul Victor Ponta spune că Alianța Creștin Liberală încearcă să-i protejeze pe cei declarați incompatibili prin decizie definitivă și irevocabilă.

“O fac din teama că pe 18 noiembrie cu siguranță și dl Iohannis va fi declarat incompatibil pentru că așa au fost toate deciziile până acum”, a afirmat Ponta.

Președintele PSD a apreciat că decizia ICCJ de a menține termenul de judecată în dosarul Iohannis pentru data de 18 noiembrie este una “foarte bună”. “Rezultatul este știut de toată lumea: Iohannis va fi declarat incompatbil pentru că asta este practica unitară a Înaltei Curți”.

“Cel mai grav lucru care se poate întâmpla este acest apel al d-lui Iohannis ca să voteze transilvănenii contra celorlalți români. Este cel mai rău lucu pe care îl poate spune un candidat, Este o mare greșeală, o mare gafă și denotă o mentalitate de care România trebuie să se ferească”, a mai declarat Ponta.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.