Viorel Hrebenciuc, citat şi el de procurori în dosarul de retrocedări ilegale

Viorel Hrebenciuc, citat şi el de procurori în dosarul de retrocedări ilegale

Viorel Hrebenciuc, citat şi el de procurori în dosarul de retrocedări ilegale

by October 15, 2014 0 comments

Ilie Sârbu, liderul senatorilor PSD, este audiat la această oră la DNA Braşov, în Dosarul retrocedărilor ilegale. Potrivit România TV, Viorel Hrebenciuc, deputat PSD, a fost citat şi el de procurori în acest dosar. De asemenea, un alt deputat PSD a fost audiat în cursul dimineţii de procurorii anti-corupţie. Procurorii DNA au efectuat mai multe percheziţii în Braşov, Bacău, Covasna şi Bucureşti, la cinci instituţii, printre care şi tribunalele Braşov şi Covasna, fiind vizaţi trei judecători şi doi avocaţi, într-un dosar privind retrocedări ilegale de păduri şi terenuri agricole.

Potrivit România TV, Viorel Hrebenciuc a fost chemat şi el de procurori în acest dosar pentru a fi audiat, existând indicii că a beneficiat de pe urma retrocedărilor.

Deputatul PSD Ioan Adam, un renumit avocat din Braşov, a fost deja audiat miercuri la sediul DNA Braşov, dar nu a făcut declaraţii despre scopul întâlnirii cu procurorii anticorupţie.

Avocatul acestuia a declarat presei că, împreună cu clientul său, au fost la DNApentru probleme profesionale confidenţiale’.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.