Află unde poți vota președintele tău în TURUL II

Află unde poți vota președintele tău în TURUL II

Află unde poți vota președintele tău în TURUL II

by November 16, 2014 0 comments

Sectiile de votare pentru al doilea tur de scrutin al prezidentialelor se vor deschide pe 16 noiembrie, la ora 7:00, si se vor inchide la ora 21:00.

Cu un simplu click afli secția de votare de care aparții. Trebuie doar să intri pe site-ul Autorității Electorale Permanente – registrul electoral.

După accesarea siteului registrulelectoral.ro, utilizatorul care doreşte să afle secţia la care este aşteptat să voteze la alegeri prezidenţiale 2014 este invitat să introducă CNP-ul şi numele de familie.
Cele trei câmpuri se completează după cum urmează: selectați Alegeri pentru Președintele României (câmpul 1), introduceți CNP (câmpul doi), introduceți numele de familie (câmpul 3).Persoanele care nu se află în localitatea de reședință pot vota pe listele suplimentare la orice altă secție de vot din România.

Dacă ştii numărul secţiei la care ai votat (se poate afla şi de pe Internet, folosind la căutare strada pe care locuieşti), poţi afla rezultatele complete, adică modul în care au votat vecinii tăi.

În primul tur, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obţinut 40,44% (3.836.093 voturi), iar reprezentantul ACL, Klaus Iohannis, 30,37% (2.881.406 voturi), potrivit rezultatelor finale, comunicate de BEC.
Citeste mai mult 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.