FOTO! Sute de oameni stau la coadă în DIASPORĂ pentru a-şi exprima opţiunea de vot

FOTO! Sute de oameni stau la coadă în DIASPORĂ pentru a-şi exprima opţiunea de vot

FOTO! Sute de oameni stau la coadă în DIASPORĂ pentru a-şi exprima opţiunea de vot

by November 2, 2014 0 comments

Sute de oameni stau la coadă la Institutul Cultural Român şi la Ambasada României din Chişinău pentru a vota viitorul preşedinte al României. Şi românii din Italia, Spania, Germania, Austria, Marea Britanie şi Franţa sunt extrem de interesaţi de alegerile prezidenţiale 2014. Sute de oameni stau la coadă pentru a-şi exprima opţiunea de vot.

Sute de români din Italia stau la coadă la secţiile de votare din Roma şi Torino. În capitala Italiei au fost organizate trei secţii de vot: două la Accademia di Romania şi una la Consulatul României în Italia.

Românii din Spania au ieşit şi ei la votul pentru prezidenţiale. Aceştia au la dispoziţie 38 de secţii de votare pentru alegerile prezidenţiale 2014. Cele mai multe secţii au fost organizate în regiunea Madrid, acolo unde locuieşte o importantă comunitate de români.

Şi în Valencia românii stau la coadă pentru a vota.

Şi românii din Munchen, Germania, s-au mobilizat pe 2 noiembrie şi au ieşit să îşi exprime opţiunea pentru viitorul preşedinte al României. Zeci de persoane au fost surprinse stând la o coadă enormă în faţa unei secţii de votare. “În Munchen este coadă ca pe vremea lui Ceauşescu la pui sau la lapte“, a scris unul dintre votanţi.

Un alegator din Anglia a semnalat, pentru HotNews, faptul ca la sectia de votare 152 Londra situata la Brand Civic Center “sunt mii de oameni si doar trei stampile” si ca se voteaza “urcand cu liftul” in sectia de votare.

O româncă din Munchen a transmmis in jurul orei 17 ca sta la coada de cinci ore si tot nu a reusit sa voteze. “Atmosfera e incrancenata imptrova lui Ponta. Deja toata lumea isi face planuri cum sa procedeze la turul doi sa nu patim la fel. Toti sunt determinati sa voteze si acum, si in turul doi. Nemultumirea este foarte mare. Injuraturi la greu. Oameni veniti de la sute de km distanta“.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<