Mazăre a declarat că, dacă sistemul lui Băsescu nu se schimbă, se retrage din politică

Mazăre a declarat că, dacă sistemul lui Băsescu nu se schimbă, se retrage din politică

Mazăre a declarat că, dacă sistemul lui Băsescu nu se schimbă, se retrage din politică

by November 16, 2014 0 comments

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat, duminică, la intrarea în secția de votare, că, dacă sistemul construit de Traian Băsescu nu se va schimba după alegeri, el se va retrage din politică, nu va mai candida pentru funcția de primar și chiar va pleca din țară.

“Dacă lucrurile nu se schimbă … și chiar dacă câștigă cine trebuie și lucrurile nu se schimbă, sistemul pentru care umblu îmbrăcat așa de 10 ani …, vreau să mă retrag nu numai de la primărie, dar o să mă retrag de tot … și din țară. Dacă sistemul construit de Băsescu, un sistem bazat pe ură și pe încrâncenare, va rămâne, eu vreau să ies din politică. Pentru că energia mea nu mai pot s-o dedic lucrurilor pe care vreau să le fac oamenilor și trebuie s-o dedic ca să mă apăr cu avocați și așa mai departe. Și nu mai am plăcere și dacă nu mai am plăcere … Nu m-am născut politician, nu mor politician, nu este nicio dramă”, a afirmat Mazăre.

Acesta a spus că ar vrea să plece într-o țară unde va putea să trăiască relaxat.

“Sunt atâtea locuri unde lumea trăiește relaxată să știți, foarte multe locuri. Mi-e dor să merg și să stau într-o țară în care să nu mă uit la televizor sau, dacă mă uit la televizor, să nu văd mascați de dimineață până seara, într-o zi politicieni, într-o zi oameni de afaceri. Sunt multe locuri pe planeta asta în care se trăiește relaxat și oamenii au o figură destinsă”, a afirmat primarul Constanței.

Radu Mazăre a precizat că din punctul său de vedere ar trebui făcute schimbări în ceea ce privește justiția.

“La maniera la care se face acum hăituiala…, da. Sigur, cine greșește trebuie să plătească, asta este peste tot în lume, dar ca să hăituiești, să faci … 10 ani de zile să cauți cu acul fiecare lucru semnat că poate, poate găsesc ceva….asta nu este justiție”, a precizat Mazăre.

Primarul Constanței a spus că, după ce Traian Băsescu va pleca de la Cotroceni, el nu va renunța la ținuta militară pe care o poartă de 10 ani în cazul în care sistemul nu se va schimba.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<