Nicuşor Constantinescu: Vin nesilit de nimeni acasa joi, 6 nov 2014, la Bucuresti

Nicuşor Constantinescu: Vin nesilit de nimeni acasa joi, 6 nov 2014, la Bucuresti

Nicuşor Constantinescu: Vin nesilit de nimeni acasa joi, 6 nov 2014, la Bucuresti

by November 6, 2014 0 comments

Nicuşor Constantinescu a fost reţinut miercuri în Turcia, dar eliberat la câteva ore după ce le-a promis magistraţilor că se va întoarce de bunăvoie în Romania cu primul avion. Joi presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta va fi aşteptat de poliţie la aeroportul din Bucureşti.

Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, a fost identificat şi reţinut de poliţiştii din Turcia. Miercuri Nicuşor Constantinescu a fost prezentat în faţa magistraţilor pe care i-a convins să-l elibereze cu promisiunea că se întoarce în România.

“Anunt catre voi prieteni, vin nesilit de nimeni acasa joi, 6 nov 2014, la Bucuresti,ora 12.40 pm. SUA au respins cererea de extradare a mea, eu am renuntat la RADIOTERAPIE, diminuindu-mi sansele cu 15% de a nu reveni cancerul de prostata. Am decis sa stopez minciunile DNA care sustin ca am fugit din Romania! Tocmai venirea mea va demonstra contrariul! Am drenul inca in pelvis din 18 iulie! Am nevoie de asistenta medicala! CND”, este mesajul postat de Nicuşor Constantinescu pe Facebook.

Înainte de a ajunge în Turcia, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa s-a aflat în SUA. Cererea de extrădare a lui Nicuşor Constantinescu, formulată ca urmare a deciziei de arestare a acestuia, a fost însă respinsă de autorităţile din Statele Unite ale Americii. În 26 septembrie, premierul Victor Ponta spunea că Ministerul Justiţiei a efectuat toate demersurile în cazul lui Nicuşor Constantinescu, dar legislaţia americană este diferită de cea românească.

La începutul lui septembrie, Nicuşor Constantinescu a trimis un memoriu procurorului general al SUA, Eric Holder Jr., în care susţine că justiţia română e controlată de DNA şi cere respingerea oricărei cereri de arestare ce va ajunge în SUA pe numele său.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.