PERCHEZIŢII la Sile Cămătaru şi locotenenţii săi. 120 de persoaneau fost duse la audieri

PERCHEZIŢII la Sile Cămătaru şi locotenenţii săi. 120 de persoaneau fost duse la audieri

PERCHEZIŢII la Sile Cămătaru şi locotenenţii săi. 120 de persoaneau fost duse la audieri

by November 7, 2014 0 comments

Percheziţii în Capitală, vineri dimineaţă, la mai multe persoane bănuite de proxenetism. Sile Cămătaru şi locotenenţii săi au fost ridicaţi de mascaţi şi urmează să fie duşi la audieri. Interlopul a acuzat dureri puternice în piept şi a solicitat o ambulanţă. În paralel, în acelaşi caz au loc descinderi în mai multe cazinouri şi hoteluri de lux din Bucureşti. 120 de persoane vor fi aduse la audieri.

Peste 300 de poliţişti din cadrul Direcţiei Investigaţii Criminale – I.G.P.R. şi Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti efectuează 24 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de proxenetism, potrivit unui comunicat emis de Poliţia Română.

Activităţile sunt desfăşurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti și vizează probarea eventualei  activităţii infracţionale a membrilor unui grup specializat în comiterea infracţiunii de proxenetism, angajaţi ai cazinourilor şi ai unor saloane de masaj din Bucureşti, având ca preocupări şi darea de bani cu dobândă, fără a fi persoane autorizate în acest sens.

Sile Cămătaru şi locoteneţii săi se află printre persoanele vizate de percheziţiile din Capitală. Poliţiştii caută la interlop acasă documente care să dovedească că acesta s-ar ocupa de o reţea de prostituţie de lux. Lui Sile Cămătaru i s-a făcut rău în timpul descinderilor, astfel că poliţiştii au solicitat o ambulanţă. Acesta a acuzat dureri în piept, iar medicii sosiţi la faţa locului i-au acordat primul ajutor.

Citeste mai mult

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.