PSD şi ACL negociază organizarea de dezbateri între cei doi finalişti

PSD şi ACL negociază organizarea de dezbateri între cei doi finalişti

PSD şi ACL negociază organizarea de dezbateri între cei doi finalişti

by November 7, 2014 0 comments

PSD acceptă invitaţia ACL pentur a negocia organizarea de dezbateri între  cei doi finalişti, Victor Ponta şi Klaus Iohannis. Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a anunţat vineri dimineaţă, că social-democraţii au confirmat pentru vineri, ora 13.30, la fostul sediu al USL, întâlnirea staff-urilor de campanie ale celor doi candidaţi. 

Noi am confirmat întâlnirea staff-urilor pentru azi, la ora 13.30, la sediul USL. ACL propusese la sediul PNL. La ora 12.00 se va şti exact şi componenţa delegaţiei”, a declarat Gabriela Firea, citată de Mediafax.

 Firea a subliniat că PSD doreşte o dezbatere între Victor Ponta şi Klaus Iohannis: “Noi ne dorim în mod real o dezbatere între Victor Ponta şi Klaus Iohannis la televiziuni private şi/sau în alt loc, pe principiul deontologiei şi echidistanţei jurnalistice”.

Firea a mai spus că se aşteaptă oferta concretă a IPP pentru o dezbatere între cei doi candidaţi la Preşedinţie: “Aşteptăm cu interes oferta concretă a IPP – format, moderatori, timp de emisie, loc”.

“Sunt absolut convins ca dl Iohannis sau staff-ul domniei sale il va indeamna, pana la urma, sa vina la cele patru dezbateri pentru ca intotdeauna e important ca cetatenii Romaniei sa nu voteze o holograma, sa nu voteze o forma fara fond pe care nu stii niciodata ce vorbeşte de fapt. Eu sunt convins ca dl Iohannis va veni, poate nu la toate, dar macar la una, doua dintre ele pentru ca nu poate sta tot timpul ascuns. Trebuie sa spuna ce vrea să facă pentru România, chiar daca nu va ajunge presedinte, dar e candidat in turul 2, nu?”, a declarat, vineri, Victor Ponta.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<