Tăriceanu a fost trădat de oamenii săi în ziua votului

Tăriceanu a fost trădat de oamenii săi în ziua votului

Tăriceanu a fost trădat de oamenii săi în ziua votului

by November 6, 2014 0 comments

Cum nu mai miră nimic în aceste zile când CNP-urile umblă libere şi votează unde vor ele, o nouă tragere pe sfoară a unui competitor electoral de proprii săi oameni nu mai pare ceva ieşit din comun.


Surse din cadrul alianţei la guvernare au relatat pentru stiripesurse.ro că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost trădat de oamenii săi în ziua votului.

Potrivit acestor informaţii… de la secretariatul general al formaţiunii inexistente – Partidul Liberal Reformat – au fost date ordine în sensul în care “toată lumea să fie concentrată pe Ponta spre seară. Verificaţi cum a fost la Giurgiu şi veţi înţelege mecanismul”, a declarat unul din parlamentarii care l-au urmat pe Tăriceanu în noua formaţiune liberală.

În acest mod 2 până la 3 procente au fost transferate de la Tăriceanu spre Ponta – totul pentru ca Ponta să treacă de 40% în primul tur.

Trocul ar fi fost unul avantajos pentru Tăriceanu, numai că înţelegerea a fost făcută peste capul său. Asta reiese din discuţiile care au avut loc ulterior în Coaliţie şi în cadrul cărora tocmai scorul mic a făcut ca Tăriceanu să nu fie anunţat FERM premier şi nu pe o listă cu alţi doi favoriţi ai lui Ponta.

Citeste mai mult

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.