Cu politicianul la psiholog/ Teodor Paleologu: În partide e plin de țicniți

Cu politicianul la psiholog/ Teodor Paleologu: În partide e plin de țicniți

Cu politicianul la psiholog/ Teodor Paleologu: În partide e plin de țicniți

by January 6, 2015 0 comments

Deputatul Theodor Paleologu a declarat, marţi, că dialogul politicienilor cu psihologii este important pentru ”sănătatea mintală” şi a adăugat că şi el a consultat un asemenea specialist, deoarece consideră că în ”profesia de om politic” este ”plin de ţicniţi”.

”În profesia în care am ajuns, aceea de om politic, e plin de ţicniţi! Multă lume ar face bine, măcar, să aibă un contact cu un psiholog, pentru a-i aduce cu picioarele pe pământ”, a spus deputatul Paleologu, precizând că a mers de mai multe ori la psiholog, atunci când era ”foarte trist în urma divorţului”, dar şi în alte momente şi că, uneori, un psiholog îţi poate da sfaturi foarte bune şi în decizii politice, transmite Mediafax.

”Pentru oamenii politici e important dialogul cu psihologii, pentru sănătatea lor mintală. Multe prostii n-ar fi fost făcute de către cei care ne conduc, dacă ar fi avut deschiderea de a vorbi din când în când cu un psiholog. Sunt greşeli grave care s-au făcut din tot spectrul politic, pentru că oamenii o iau razna!”, a explicat fostul ministru al Culturii.

El crede că a merge la psiholog nu înseamnă că eşti ”nebun, mai puţin masculin sau mai puţin bărbat”, ci e un act ”de igienă” “ceva normal, ca spălatul pe dinţi” .”Există la români această barieră psihologică, există spaima de a merge la psiholog, de parcă ar fi ceva care te stigmatizează, ca fiind mai puţin masculin, mai puţin bărbat sau mai puţin normal”, a adăugat deputatul.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.