Toni Grebla, la un pas de puscarie. Procurorii au cerut arestarea magistratului CCR

Toni Grebla, la un pas de puscarie. Procurorii au cerut arestarea magistratului CCR

Toni Grebla, la un pas de puscarie. Procurorii au cerut arestarea magistratului CCR

by February 3, 2015 0 comments

Procurorii DNA au cerut, marti, aviz de la Senat pentru arestarea preventiva si trimiterea in judecata a lui Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie a fost trimisa procurorului general al Romaniei, care urmeaza sa sesizeze Biroul Permanent al Senatului, pentru a putea fi declansate procedurile de arestare si trimitere in judecata a lui Toni Grebla, anunta Mediafax.

Reactia lui Toni Grebla (sursa: B1 Tv): “Vreau sa vad si eu mai intai dosarul, pentru ca pana acum nu am putut sa il vad. Chiar astazi avocatul meu a fost la DNA si a cerut sa vada dosarul, i s-a spus ca saptamana viitoare se va putea. In functie de asta, voi decide in consecinta. Eu consider in continuare ca ceea ce mi se intampla a fost in parte demontat, pentru ca au fost audiati o parte din martori. Nu imi dau seama daca era nevoie sa ceara arestarea mea pentru asemenea invinuiri. Stirea o am de la dumneavoastra. Ma voi prezenta la Senat si voi proceda in consecinta.”
Intrebat despre demisie: “Dupa ce voi vedea dosarul, probabil voi avita sa pun fostii colegi din Biroul Permanent intr-o situatie delicata. Nu am vazut inca exact de ce sunt acuzat.”

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.