Averea lui Marian Vanghelie, sechestrata de procurorii DNA. Ce se va intampla cu bunurile Oanei Mizil?

Averea lui Marian Vanghelie, sechestrata de procurorii DNA. Ce se va intampla cu bunurile Oanei Mizil?

Averea lui Marian Vanghelie, sechestrata de procurorii DNA. Ce se va intampla cu bunurile Oanei Mizil?

by April 9, 2015 0 comments

Procurorii i-au comunicat primarului suspendat al Sectorului 5 ca i-au fost puse sub sechestru doua imobile trecute in declaratia de avere, precum si un autoturism pe care i l-a vandut mai demult fratelui sau, a declarat joi, la iesirea de la DNA, avocatul lui Marian Vanghelie, relateaza Mediafax.

Cezar Bivolaru, unul dintre avocatii lui Marian Vanghelie, a spus ca primarul a fost adus din Arestul Politiei Capitalei la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a i se aduce la cunostinta ca s-a luat masura sechestrului in cazul a doua imobile ce figurau pe numele sau si care sunt trecute in declaratia sa de avere, precum si in cazul unui autoturism pe care edilul i l-a vandut in urma cu mai multi ani fratelui sau.

Avocatul a mai spus ca, in cazul Oanei Niculescu Mizil, anchetatorii nu au avut pe ce sa puna sechestru. Cezar Bivolaru a precizat ca anchetatorii nu au pus sub sechestru si conturi ale lui Vanghelie sau ale Oanei Niculescu Mizil.

Cristian Ene, avocatul Oanei Niculescu Mizil, a spus ca, fiind o ancheta in curs, in care s-a calculat si un prejudiciu, procurorii au luat masura legala de punere sub sechestru a bunurilor tuturor celor cercetati in cauza. El a mentionat ca atat lui Marian Vanghelie, cat si Oanei Mizil li s-a comunicat acest lucru.

Oana Niculescu Mizil a spus, la iesirea de la DNA, ca l-a vazut pe Marian Vanghelie si ca nu are alte comentarii de facut, apoi le-a urat jurnalistilor “Paste fericit!”.

Si Marian Vanghelie a plecat de la DNA, fiind dus cu o duba a Politiei in Arestul Politiei Capitalei.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.