DEZVĂLUIRILE lui Omar Hayssam, pe Facebook, despre relaţia cu TRAIAN BĂSESCU

DEZVĂLUIRILE lui Omar Hayssam, pe Facebook, despre relaţia cu TRAIAN BĂSESCU

DEZVĂLUIRILE lui Omar Hayssam, pe Facebook, despre relaţia cu TRAIAN BĂSESCU

by May 18, 2015 0 comments

Omar Hayssam susţine, într-un mesaj postat pe Facebook, prin intermediul echipei de apărare, că în 2004, în plină campanie electorală, Traian Băsescu i-ar fi promis că va interveni pentru el să-l scape de problemele cu poliţia. În schimb, fostul şef al statului i-ar fi cerut să sponsorizeze campania electorală cu suma de 100.000 de dolari. Intermediarul afacerii ar fi fost, conform lui Hayssam, celebrul doctor Yassin, scrie RomaniaTV.net.

“Machiavelism – Trăian Băsescu şi aghiotantul său

În anii 2003 şi 2004, numele meu a apărut în revista oamenilor de afaceri, Capital Top 300, pentru că firma mea a devenit cunoscută în România, având un număr mare de angajați, adică nu era o companie oarecare, ci a devenit cunoscută datorită seriozitații sale şi achitării de toate obligațiile care îi reveneau.

Această apariție a mea în revistă a stârnit multe invidii şi ură din partea unor persoane cu influență şi din partea unor persoane care sunt membri în partidele politice existente.
De-a lungul timpului, am primit direct şi indirect amenințări cu iz politic, dar nu am dat importanță acestui lucru pentru că respectam legile şi niciodată nu m-am gândit că voi cădea într-un vârtej politic cu interes de promovare si îmbunătațiri de imagini personale.

La data de 02.11.2004, în plină campanie electorală, dis de dimineață, am fost luat prin surprindere de un număr mare de polițişti care au început să îmi cotrobăie prin casă, şi simultan la sediul biroului meu şi prin birourile unor apropiați de ai mei după acte.

După descinderile care au avut loc, polițiştii au insistat la procurori ca eu să fiu arestat, dar procurorii s-au opus neavând probe în numele meu. Nu au găsit nimic care să indice că aş fi făcut ilegalități, în consecință nu au putut satisface aşteptările celor care au inițiat acele perchiziții cu directive politice. Din acest motiv au recurs la obişnuita metodă de intimidare. Astfel angajați, apropiați, rude şi persoane care nu mă cunoaşteau au declarat împotriva mea. Tot ceea ce se întâmpla avea directive politice clare.

Citeste mai mult pe RomaniaTV.NET

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.