Sentinta in dosarul lui Ionut: familia primeste despagubiri de 2 milioane de euro

Sentinta in dosarul lui Ionut: familia primeste despagubiri de 2 milioane de euro

Sentinta in dosarul lui Ionut: familia primeste despagubiri de 2 milioane de euro

by May 29, 2015 1 comment

După doi ani, marcaţi de suferinţă, lacrimi şi procese, părinţii băieţelului ucis de maidanezi află pedepsele celor vinovaţi, potrivit realitatea.net. Magistraţii au decis astăzi sentinţa. După tragedia în urma căreia Ionuţ Anghel şi-a pierdut viata, proprietarul terenului a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, iar familia băieţelului ucis va primi două milioane de euro.

După tragedia în urma căreia Ionuţ Anghel şi-a pierdut viata, proprietarul terenului şi ADP Sector 2 au fost trimişi în judecata pentru ucidere din culpă.

Ionuţ şi Andrei Anghel au fost surprinşi de camerele de luat vederi din parc în timp ce se jucau pe o alee, fără ca bunica lor să-i supravegheze. La un moment dat, fratele lui Ionuţ este adus în parc de mână de către un bărbat. Acesta merge cu copilul la un agent de pază, iar după câteva secunde cei trei se îndreaptă spre locul unde ar fi stat bunica celor doi copii.

Sunt ultimele imagini în care Ionuţ apare plin de viaţă, jucându-se cu fratele său. Puţin mai târziu, acesta a fost descoperit pe un teren viran fără suflare, cu trupul sfâşiat de câinii vagabonzi.

Instanţa a început dezbaterile în procesul morţii lui Ionuţ Anghel în 9 septembrie, la mai mult de un an de la moartea băieţelului. Primul termen al dosarului s-a amânat la cererea proprietarului terenului unde a avut loc tragedia, deoarece acesta nu avea un avocat.

La al doillea termen au fost audiaţi părinţii şi bunica băiatului, iar ulterior funcţionari din Administraţia Domeniului Public Sector 2, şefi şi membri ai unor asociaţii de protecţia animalelor, precum şi o serie de martori care au interacţionat cu fratele lui Ionuţ Anghel după producerea tragediei.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Fara MAIDANEZI
    #1 Fara MAIDANEZI 31 May, 2015, 03:19

    Vinovatii de moartea copilului sa faca puscarie si castrati dracului odata si zoofilii fanatici cu deviatii de comportament .

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.