Liviu Dragnea: Declaratiile lui Gabriel Oprea au provocat o mare tulburare in PSD

Liviu Dragnea: Declaratiile lui Gabriel Oprea au provocat o mare tulburare in PSD

Liviu Dragnea: Declaratiile lui Gabriel Oprea au provocat o mare tulburare in PSD

by June 19, 2015 0 comments

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, spune ca declaratiile recente ale liderului UNPR, Gabriel Oprea, referitoare la PSD, au produs “tulburare” in formatiune, afirmand ca acesta nu e un partid care se poate preda, sa fie “speriat” de declaratii sau “captiv in guvernarea pe care o conduce”.

Liviu Dragnea a spus, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Suceava, ca impreuna cu secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, a inceput un periplu prin organizatiile din tara din dorinta presedintelui partidului, Victor Ponta, si a celorlalti reprezentanti ai conducerii de a vedea starea organizatiilor judetene, transmite Mediafax.

“Sa le spunem colegilor nostri ca PSD nu este un partid care se poate preda cuiva sau care sa fie speriat de eventuale declaratii la televizor si nici un partid care sa fie captiv intr-o guvernare pe care o conduce”, a declarat Dragnea.

El a explicat ulterior ca interviul lui Gabriel Oprea a produs “foarte multa tulburare in PSD”.

Dragnea a spus ca el a inteles “bine” ce a spus Gabriel Oprea, cu care are o relatie foarte buna, dar ca “genul acesta de declaratii produc tulburare in partid”.

“Nu este usor sa-i ceri unui partid ca PSD sau sa aiba impresia PSD ca e un partid care poate fi santajat. Au fost reactii foarte diferite si a fost si acesta un subiect de discutii, ca sa calmam colegii, sa le spunem ca nu sunt probleme cu UNPR si ca relatiile in coalitie sunt bune. Dar genul acesta de declaratii pot produce tot felul de neintelegeri. Din acest motiv putem spune ca nu putem fi captivi. Putem fi parteneri, dar nu putem fi captivi”, a spus Dragnea.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.