Catalin Predoiu: De ce Guvernul Ponta s-a agatat si se agata cu toate unghiutele de Palatul Victoriei?

Catalin Predoiu: De ce Guvernul Ponta s-a agatat si se agata cu toate unghiutele de Palatul Victoriei?

Catalin Predoiu: De ce Guvernul Ponta s-a agatat si se agata cu toate unghiutele de Palatul Victoriei?

by September 19, 2015 1 comment

“Cine poate spune deschis pentru ce Nuclearelectrica a fost pusa de Ponta sa faca Reactoarele 3 si 4 Cernavoda cu China inainte de a avea aprobata strategia nationala pe energie, inainte de refacerea legislatiei privind redeventele pentru hidrocarburi? (…) a fost greu de inteles de ce guvernul Ponta s-a agatat si se agata cu toate unghiutele de Palatul Victoria? De ce atat de multi baieti destepti din politica si din afara ei au incercat si incearca sa-l tina inca pe Ponta la putere? (…) it’s just business, business for many. Pe spatele nostru”, sustine prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu intr-o declaratie remisa presei.

“Cine poate spune deschis pentru ce Nuclearelectrica a fost pusa de Ponta sa faca Reactoarele 3 si 4 Cernavoda cu China (Gen Nuclear Power Co) inainte de a avea aprobata strategia nationala pe energie, inainte de refacerea legislatiei privind redeventele pentru hidrocarburi? Cine poate spune deschis pentru ce adaugam inca o capacitate de productie, cand mai toti specialistii spun ca nu e nevoie de supracapacitate de productie, ci de surplus de capacitate de interconectare? Cumva baietii destepti din energie care au capturat sistemul stiu de ce?

Logic ar fi ca primul ministru trimis in judecata sa stie de ce. Poate va spune. In orice caz, poate ca amanarea adunarii generale a actionarilor de la Nuclearelectrica din 22 Octombrie ar da timp actionarilor sa-si vina in fire si sa se mai gandeasca inainte de a aproba semnarea Memorandumului de Intelegere. Ni se spune ca se investesc miliarde. Dar va costa subventionarea productiei? In cat timp se va amortiza investitia?

Vedeti, a fost greu de inteles de ce guvernul Ponta s-a agatat si se agata cu toate unghiutele de Palatul Victoria? De ce atat de multi baieti destepti din politica si din afara ei au incercat si incearca sa-l tina inca pe Ponta la putere? El, care, saracul, s-ar fi “tehnocratizat” demult pe malul Bosforului sub numele de Ponta Bey. Toti cauta raspunsuri in cheie politica, ambitii, negocieri etc. Eu am ajuns la alta concluzie: it’s just business, business for many. Pe spatele nostru. Cum o fi cu interesul national si cine-l mai pazeste oare?”, a transmis Predoiu in comunicat.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. cicerone
    #1 cicerone 21 September, 2015, 11:12

    Dar dv. d-le Catalin Predoiu de ce tineti cu dintii sa deveniti prim-ministru???? Ceea ce va doriti dv. cu atata ardoare, de ce nu acceptati la Ponta acelasi lucru??? Daca veti fi vreodata prim-ministru, ceea ce nu cred, nu va veti ridica nici pana la genunchiul (operat) al lui Ponta. Guvernul Ponta este cel mai bun guvern pe care l-am avut de la Ceausescu incoace. A facut numai lucruri bune, a indreptat nedreptatile facute de basescu si ai lui, a inapoiat datoriile pe care impreuna cu basescu le-ati facut si din care v-ati infruptat copios, este un guvern pt. Romania si pt. romani. Cum credeti ca romanii mai vor la putere pe cei care le-au taiat salariile si voiau si pensiile pt. ca ei sa poata fura fara nici un pic de rusie?????

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.