Comentariile lui Adrian Nastase: Ce face Klaus Iohannis in SUA, se numeste trafic de influenta

Comentariile lui Adrian Nastase: Ce face Klaus Iohannis in SUA, se numeste trafic de influenta

Comentariile lui Adrian Nastase: Ce face Klaus Iohannis in SUA, se numeste trafic de influenta

by September 27, 2015 0 comments

Fostul premier Adrian Năstase îl contrazice pe Ion Iliescu în privinţa alegerilor din PSD. Dacă fostul preşedinte consideră că alegerea liderului PSD de toţi membrii de partid aduce aminte de Ceauşescu, Năstase consideră că varianta este una modernă. In acelasi timp, fostul premier sustine ca intalnirile presedintelui Klaus Iohannis cu oamenii de afaceri americani, se numeste trafic de influenta.

“Alegerile la PSD se vor face pe o formula moderna, utilizata de Partidul Socialist Francez si de Partidul Muncii din Israel. Nu cred insa ca este suficient timp pentru pregatirea lor in aceasta modalitate”, scrie Năstase pe blog.

Fostul premier ţine să-l averizeze şi pe preşedintele Iohannis că discuţiile cu afaceriştii americani se poate traduce prin trafic de influenţă. “Intalnirea presedintelui Johannis cu concerne economice americane – atentie, pentru americani inseamna activitate de lobby, pentru presedinte poate insemna trafic de influenta”, mai scrie Adrian Năstase.

Adrian Năstase are un comentariu şi despre refugiaţi. Acesta crede că migranţii vor refuza să vină în România, din cauza condiţiilor improprii. “Romania a avut o idee de geniu: a aratat corturile in care vor sta refugiatii „nostri” la iarna. Ar trebui sa fii nebun sa vii din „tarile calde” sa ingheti in ele. Asa incat s-ar putea sa ne rugam de unii dintre ei sa vina sa completeze cotele”, mai scrie fostul premier pe blog.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.