Silvian Ionescu (fost DIE): Klaus Iohannis a iesit presedinte cu ajutorul serviciilor secrete. Si a Facebook!

Silvian Ionescu (fost DIE): Klaus Iohannis a iesit presedinte cu ajutorul serviciilor secrete. Si a Facebook!

Silvian Ionescu (fost DIE): Klaus Iohannis a iesit presedinte cu ajutorul serviciilor secrete. Si a Facebook!

by September 24, 2015 0 comments

Fostul secretar de stat Silvian Ionescu vine cu declaraţii incendiare. Acesta a spus într-un interviu pentru ziare.com, că “fostul preşedinte a lăsat mână liberă şi serviciilor secrete, şi Parchetului iar acum totul a explodat, după ce a plecat Băsescu.” Acesta a mai vorbit şi despre Elena Udrea, Vasile Blaga dar şi despre alegerile prezidenţiale. 

“Fostul preşedinte a lăsat mână liberă şi serviciilor secrete şi Parchetului să facă ce vor cât timp îi raportau lui. Aşa se face că dosarele s-au umplut de file, dar au explodat de-abia când Traian Băsescu a plecat. Cât a fost el tătic, totul era sub plapumă, pentru ca el să manevreze sforile,” a spus pentru ziare.com, Silvian Ionescu.

Vorbind despre lupta dintre servicii, acesta a dat şi un exemplu, pe actualul preşedinte, Klaus Iohannis, care, spune Ionescu, “a câştigat alegerile cu o anumită parte a unui serviciu. Nici măcar un serviciu întreg. Iohannis a ieşit preşedinte cu Facebook-ul. Şi Facebook are fir care poate fi tăiat,” a spus fostul secretar de stat.

Întrebat despre scena politică românească acesta a menţionat că “UNPR este de succes, are zeci de parlamentari iar “Alina Gorghiu şi Vasile Blaga nu trebuie felicitaţi că au pierdut oportunitatea din ianuarie, când puteau face majoritatea fluierând, doar pentru că au făcut-o pe sfinţii în biserică şi n-au atras pe nimeni, aveam acum un guvern PNL,” a spus el.

Silvian Ionescu a vorbit şi despre perioada în care era secretar de stat. “I-am spus Elenei Udrea că ne ştergem undeva cu bileţelul ei roz. Am plecat de la putere ca s-o facem pe ea ministru, ceea ce s-a întâmplat după doi ani. Gândiţi-vă acum la consecinţe. Tăriceanu a dat la pace cu PSD, au mâncat împreună banii ţării şi şi-au văzut de treabă doi ani de zile liniştiţi. Şi aşa s-a dus de râpă România. Totul pentru Elena Udrea,” spune fostul lider al Partidului Democrat.

Silvian Ionescu a fost de două ori secretar de stat, şef al Gărzii de Mediu, preşedinte al PDL Sector 3 şi a fost considerat multă vreme unul dintre apropiaţii lui Traian Băsescu. Acesta l-a acuzat, de curând, pe fostul preşedinte că ar fi fost turnător la Securitate, dar nu a dorit să detalieze acest subiect, spun jurnaliştii de la ziare.com.

 

 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<