ANL va construi la Satu Mare locuinte special pentru cadrele medicale

ANL va construi la Satu Mare locuinte special pentru cadrele medicale

ANL va construi la Satu Mare locuinte special pentru cadrele medicale

by November 25, 2015 0 comments

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a declarat că judeţul Satu Mare a pus la dispoziţia Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe un teren – situat pe strada Tudor Vladimirescu – pe care urmează să se construiască un imobil pentru profesionişti. Mai exact, pentru cadrele medicale tinere, în special ca şi o facilitate pentru atragerea medicilor.

Undă verde pentru ANL
După ce o suprafaţă de teren din zona centrală a municipiului Satu Mare a fost declarată liberă de sarcini, Consiliul Judeţean a pus terenul la dispoziţia Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe. Preşedintele Adrian Ştef a precizat că oficialii ANL vor demara în perioada următoare toate procedurile privind construirea imobilului. “În momentul de faţă am demolat clădirea de pe Tudor Vladimirescu, numărul 7, iar acum predăm terenul ANL-ului pentru a-şi derula procedura de atribuire atât a proiectării cât şi a construirii, care se întâmplă în mod centralizat pentru mai multe proiecte la nivelul ţării, căci sunt cuprinse mai multe judeţe din ţară”, a declarat Adrian Ştef.

O şansă pentru medici
Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a salutat sprijinul oferit de Agenţia Naţională pentru Locuinţe, precizând că prin asigurarea unor condiţii deosebite pentru medici aceştia vor putea fi atraşi înspre Satu Mare, respectiv cei care vor dori să plece se vor răzgândi. “Este un proiect important pentru noi. Degeaba reabilităm secţiile Spitalului Judeţean, degeaba reabilităm infrastructura de sănătate, dacă nu reuşim să atragem către noi specialişti. Este o problemă serioasă, cu aceste locuinţe de serviciu putem să-i ajutăm pe medici, putem să discutăm cu ei şi, în momentul în care ai asigurată locuinţa, deja putem să ne gândim serios la a dezvolta infrastructura de sănătate”, a conchis Adrian Ştef.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.