Deputatul PNL, Ioan Oltean, saltat de procurorii DNA de pe aeroport si dus direct la audieri

Deputatul PNL, Ioan Oltean, saltat de procurorii DNA de pe aeroport si dus direct la audieri

Deputatul PNL, Ioan Oltean, saltat de procurorii DNA de pe aeroport si dus direct la audieri

by November 26, 2015 0 comments

Deputatul PNL Ioan Oltean a fost adus cu mandat la DNA, pentru a fi audiat in dosarul Mihai Rotaru, dupa ce a fost ridicat de pe aeroport, au declarat surse juridice pentru HotNews.ro.

Acesta nu a facut declaratii in fata ziaristilor  care il asteptau la intrarea in sediul DNA.

Reamintim ca procurorii DNA audiaza joi cateva persoane intr-un dosar ce vizeaza plata unor despagubiri de catre Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor catre Mihai Rotaru, principalul actionar de la CS Universitatea Craiova, anunta Agerpres, citand surse judiciare.

Potrivit surselor citate, ar fi vorba despre o suma de aproximativ 109 milioane de lei acordata acestuia de catre Comisia ANRP, condusa de Crinuta Dumitrean, pentru un teren in Pitesti.

Mihai Rotaru ar fi cumparat drepturile litigioase de la o persoana care se judeca cu Primaria Pitesti de 8 ani, iar dupa ce drepturile au fost vandute in 6 luni acesta ar fi primit de la ANRP despagubirile, sustin sursele citate.

Mihai Rotaru este un adevarat baron al despagubirilor, el numarandu-se printre cei mai mari cumparatori de drepturi litigioase pe Legea 18/1991. Alaturi de Gheorghe Iaciu, Mihai Rotaru a platit pentru drepturile litigioase circa 3 milioane lei, iar valoarea bunurilor obtinute s-a ridicat 35 milioane lei. Rotaru a cumparat drepturi litigioase ale Camerei de Comrt si Industrie Arges, potrivit publicatiei Gherila Urbana.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.