Ironiile lui Mirel Palada: Ce treaba are Victor Ponta cu tragedia de la Colectiv? A, nu are basca

Ironiile lui Mirel Palada: Ce treaba are Victor Ponta cu tragedia de la Colectiv? A, nu are basca

Ironiile lui Mirel Palada: Ce treaba are Victor Ponta cu tragedia de la Colectiv? A, nu are basca

by November 4, 2015 0 comments

Consilierul premierului Victor Ponta Mirel Palada îi ironizează, într-o postare pe blogul său, pe manifestanţii care au cerut în stradă demisia premierului, întrebându-se “ce are Ponta cu tragedia de la clubul Colectiv?” şi răspunzând tot el: “Păi are. N-are direct. Dar are. Că nu are bască”.

Mirel Palada afirmă, într-o postare pe blog intitulată “Jos Ponta pe înţelesul celor care fie nu înţeleg, fie nu vor să înţeleagă”, că toată lumea pune intensitatea manifestaţiei de marţi seară doar pe seama indignării civice.

“Deci vrem capul lui Moţoc! Cine e de vină? Ăla să plătească! Dar nu numai ăla, că toţi sunt vinovaţi. Huo Piedone. Huo Oprea. Huo Daniel, că n-ai zis ce trebuia şi n-ai fost unde trebuia. Huo Arafat. Huo Ponta. Huo toţi. Stai aşa. Stai un pic. Ce are Ponta cu tragedia de la clubul Colectiv? Păi are. N-are direct. Dar are. Că nu are bască”, susţine el.

Palada afirmă că, în urmă cu un an, “o seamă de români, mulţi, au votat cu Ponta şi au vrut ca acesta să fie Preşedintele României. În acelaşi timp, o altă seamă de români, mulţi şi ei, au votat să iasă Iohannis Preşedintele României. Cei mai mulţi dintre aceştia – şi care s-au dovedit a fi mai mulţi decât ăia care îl voiau pe Ponta – au următoarele caracteristici dominante. A micuţ: sînt de regulă mai tineri, mai frumoşi şi mai sălbateci. Şi b micuţ: îl urăsc pe Ponta cu toată sinceritatea tinereţii lor de frumoşi anti-comunişti, anti-sovietici, anti-chinezi, anti-pesedişti”.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.