Ambasadorul SUA spune că Rusia ”revanşardă” destabilizează securitatea europeană

Ambasadorul SUA spune că Rusia ”revanşardă” destabilizează securitatea europeană

Ambasadorul SUA spune că Rusia ”revanşardă” destabilizează securitatea europeană

by February 26, 2016 0 comments

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, consideră că lumea actuală se confruntă cu ameninţări din toate direcţiile, menţionând că la Est există o Rusie “revanşardă”, care destabilizează securitatea europeană, scrie mediafax.ro.

Conform sursei, Hans Klemm a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, la o dezbatere organizată la Facultatea de Studii Europene a Universităţii „Babeş-Bolyai” (UBB), că Rusia a devenit extrem de inovatoare în privinţa utilizării unor tipuri de război tipice pentru secolul al XXI-lea.

“Trăim vremuri nesigure şi periculoase. Pericolele cu care ne confruntăm în prezent sunt mult mai complexe decât au fost în orice altă perioadă a istoriei recente. În lumea actuală, ne confruntăm cu ameninţări din toate direcţiile. La est, avem de-a face cu o Rusie revanşardă, care destabilizează securitatea europeană. Rusia a devenit extrem de inovatoare în privinţa utilizării unor tipuri de război tipice pentru secolul al XXI-lea, inclusiv războiul informaţional, cibernetic şi hibrid”, a declarat Klemm.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/social/ambasadorul-sua-la-bucuresti-sunt-amenintari-din-toate-directiile-la-est-rusia-destabilizeaza-securitatea-europeana-romania-ar-trebui-felicitata-15088502

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<