ANI: Viorel Hrebenciuc nu poate justifica 190 de milioane de lei

ANI: Viorel Hrebenciuc nu poate justifica 190 de milioane de lei

ANI: Viorel Hrebenciuc nu poate justifica 190 de milioane de lei

by February 23, 2016 0 comments

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc nu poate justifica aproape 190 de milioane de lei, conform informatiilor inscrise de acesta in declaratiile sale de avere, au constatat inspectorii Agentiei Nationale de Integritate (ANI), care au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, scrie ziare.com.

“Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta unei diferente nejustificate, in cuantum de 189.813,75 Lei (aprox. 42.511,48 Euro), intre averea dobandita si veniturile realizate impreuna cu familia, in perioada exercitarii mandatului, de catre Hrebenciuc Viorel, fost deputat in Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor. Avand in vedere cele de mai sus, Agentia Nationala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate impreuna cu familia, in perioada exercitarii mandatului”, se arata intr-un comunicat remis presei marti de ANI, notează sursa citată.

Citiţi mai multe pe http://www.ziare.com/viorel-hrebenciuc/psd/hrebenciuc-nu-poate-justifica-zeci-de-mii-de-euro-1409964

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.