Robert Negoita, dat jos din fruntea PSD Bucuresti. Noul presedinte – Gabriela Firea

Robert Negoita, dat jos din fruntea PSD Bucuresti. Noul presedinte – Gabriela Firea

Robert Negoita, dat jos din fruntea PSD Bucuresti. Noul presedinte – Gabriela Firea

by February 9, 2016 0 comments

Robert Negoita a fost inlocuit in functia de sef al filialei PSD Bucuresti de catre senatoarea Gabriela Firea, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD ce are loc la aceasta ora la Parlament, au precizat surse politice pentru HotNews.ro. Votul a fost in unanimitate. Negoita nu a fost exclus din partid.

Firea este in prezent purtator de cuvant al partidului, vicepresedinte, dar si presedintele PSD Ilfov.

Decizia a fost luata dupa scandalul declansat la nivelul filialei de deptuatul Cristian Rizea.

Rizea l-a acuzat duminica pe colegul sau Robert Negoita, presedintele PSD Bucuresti si primarul Sectorului 3, ca lanseaza “amenintari voalate la adresa unor colegi cum ca ar detine anumite inregistrari audio-video”, Dragnea a avertizat ca atat Rizea, cat si Codrin Stefanescu (care a trimis o scrisoare deschisa referitoare la ministri din cabinetul Ciolos), sunt “foarte bun scriitori”, dar trebuie “sa inteleaga ca sunt membri de partid” si risca in caz contrar sa “ramana scriitori”.

Dragnea a fost intrebat marti ce stie despre existenta unor eventuale casete video.

“Ce, cu desene animate? Nu exista asa ceva. Nu exista niciun fel de baza reala in legatura cu aceasta stire care e complet falsa”, a raspuns Dragnea.

In plus, Rizea a precizat, duminica seara, ca a discutat cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, in urma scandalului din PSD Bucuresti si s-a decis anularea mitingului impotriva “controversatului” Robert Negoita, insa cere arbitraj din partea Comitetului Executiv al PSD.

Initial, organizatia PSD Sector 5 intentiona sa organizeze un protest, luni, cu incepere de la ora 10.00, la sediul primariei Sector 3. Protestatarii voiau sa ceara demisia lui Robert Negoita din functia de primar si de presedinte al PSD Bucuresti.

“Membri care sunt nervosi pe alti membri, se vorbea de mitinguri impotriva altor colegi… Asa ceva nu e permis, dincolo ca nu e permis de codul nostru de etica si conduita, nu e permis sa faci ceva impotriva unui coleg. Maine, la Comitetul Executiv, vom lua niste decizii importante pentru partid, pentru organizatia PSD Bucuresti. Am discutat cu toata lumea si maine vom lua niste decizii foarte ferme”, a declarat presedintele PSD marti.

 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.