Cine l-a dat in gat pe primarul de la sectorul 2, Neculai Ontanu. Faptele s-au petrecut acum 10 ani

Cine l-a dat in gat pe primarul de la sectorul 2, Neculai Ontanu. Faptele s-au petrecut acum 10 ani

Cine l-a dat in gat pe primarul de la sectorul 2, Neculai Ontanu. Faptele s-au petrecut acum 10 ani

by March 24, 2016 0 comments

Omul de afaceri Cristian Borcea este denuntator in dosarul primarului Neculai Ontanu, acesta fiind cel care a intervenit la edil pentru ca un proprietar sa beneficieze de retrocedarea nelegala a unui teren, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. 

Potrivit surselor citate, Cristian Borcea este unul dintre denuntatorii din dosarul primarului Neculai Ontanu, acesta fiind cel care a intervenit la edil pentru ca un proprietar sa beneficieze de retrocedarea nelegala a unui teren.

Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA sub acuzatia de luare de mita.

In acelasi dosar, este urmarita penal avocata Loredana Claudia Radu, sub acuzatia de complicitate la luare de mita si spalare de bani. Aceasta este avocata lui Victor Ponta in dosarul Rovinari – Turceni si este nepoata lui Gabriel Oprea.

Procurorii DNA au anuntat miercuri noaptea ca i-au retinut, in acelasi dosar, pe avocata Loredana Radu, si pe secretarul Primariei sectorului 2, Toma Sutru.

Ontanu este acuzat ca a primit mita un teren de 1.500 mp, situat pe strada Barbu Vacarescu din Bucuresti, pentru a facilita procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri care totalizau 83.500 metri patrati, situate in sectorul 2.

Potrivit procurorilor in perioada 2006 – 2007, Neculai Ontanu a acceptat promisiunea de a primi “foloase materiale” de la un beneficiar al unor drepturi litigioase (denuntator in cauza), pentru a facilita procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza sectorului 2, in conformitate cu prevederile Legii nr. 18/1991.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<