Cioloş răspunde criticilor şi spune că are o atitudine demnă în faţa liderilor europeni

Cioloş răspunde criticilor şi spune că are o atitudine demnă în faţa liderilor europeni

Cioloş răspunde criticilor şi spune că are o atitudine demnă în faţa liderilor europeni

by March 14, 2016 0 comments

Premierul Dacian Cioloş a raspuns, duminica seara, mai multor comentarii pe Facebook, el precizand ca atitudinea sa in raport cu liderii europeni este una demna, folosindu-si toata legitimitatea de premier al unei tari demne, dar si experienta europeana la Bruxelles si dand asigurari ca nu a facut niciodata in viata sluj in fata nimanui, scrie ziare.com, care citează news.ro.

Ciolos a raspuns mai multor comentarii de pe pagina sa de Facebook, inclusiv unei persoane care il intreba daca este in concediu de odihna de la UE si ii reprosa ca nu are “sange in instalatie” ca Viktor Orban, precum si ca face sluj in fata europenilor. Acesta mai vorbea si despre vanzarea Portului Constanta, conform sursei.

“Nu sunt deloc in concediu. Mandatul meu la Bruxelles (pentru a reprezenta Romania, si nu ca salariat) s-a terminat din 2014. Din pozitia de consilier special al presedintelui Comisiei Europene mi-am dat demisia, da. Nu vindem niciun port! E o minciuna. Si fiti convins ca atitudinea mea in raport cu liderii europeni este una demna, folosindu-mi toata legitimitatea de premier al unei tari demne, dar si experienta europeana la Bruxelles. Nu am facut niciodata in viata sluj in fata nimanui. Dar obiectivele unei tari se ating si prin diplomatie nu doar prin declaratii populiste si sforaitoare care dau bine la electorat. Daca asta numiti ‘sange in instalatie’ atunci, intr-adevar, eu cred ca sangele trebuie lasat sa urce spre creier si nu sa coboare in… instalatie”, i-a raspuns Dacian Ciolos.

Citiţi mai multe pe http://www.ziare.com/dacian-ciolos/premier/ciolos-nu-am-facut-sluj-in-fata-nimanui-sangele-trebuie-lasat-sa-urce-spre-creier-nu-sa-coboare-in-instalatie-1412916

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<