Critici. Gorghiu aşteaptă să vadă un premier mai curajos şi care ia atitudine

Critici. Gorghiu aşteaptă să vadă un premier mai curajos şi care ia atitudine

Critici. Gorghiu aşteaptă să vadă un premier mai curajos şi care ia atitudine

by March 17, 2016 0 comments

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a criticat, miercuri, lipsa de reacţie a premierului Dacian Cioloş cu privire la criza bebeluşilor, afirmând că şi-ar dori să vadă un premier “mai curajos” şi mai atent la “bâlbele” ministerelor, scrie mediafax.ro.

“Oricărui om bine pregătit îi transmitem că uşile partidului sunt deschise. Aş vrea să văd, însă, un prim-ministru mai curajos. Mi-aş dori să văd un prim-ministru care nu are nici un fel de temere atunci când face evaluarea resurselor din administraţie de exemplu.(…) Pentru că are potenţial. (…) Mi-aş dori să văd un prim-ministru care ia atitudine şi atunci când miniştrii săi greşesc pentru că bâlbele dintre Ministerul Agriculturii, Ministerul Sănătăţii, toată această criză fără sfârşit şi fără soluţii, fără nicun de rezolvarea a problemei pe mine mă deranjează profund. Şi mă deranjează şi lipsa de reacţie a primului-ministru (în legătură cu criza bebeluşilor-n.r.)”, a declarat copreşedintele PNL, la digi 24, întrebată dacă PNL încearcă în continuare să îl “racoleze” pe premierul Dacian Cioloş, menţionează sursa.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/politic/gorghiu-as-fi-vrut-sa-vad-un-premier-mai-curajos-criza-bebelusilor-fara-sfarsit-fara-solutii-15110300

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.