Deputatul Rizea, trimis în judecată sub control judiciar de procurorii DNA

Deputatul Rizea, trimis în judecată sub control judiciar de procurorii DNA

Deputatul Rizea, trimis în judecată sub control judiciar de procurorii DNA

by March 22, 2016 0 comments

Procurorii DNA l-au trimis în judecată sub control judiciar pe deputatul Cristian Rizea, pentru trafic de influență, spălare de bani în formă continuată și influențarea declarațiilor, scrie agerpres.ro.

Conform sursei, în același dosar a fost deferit justiției Lucian Colțea, cetățean american, care este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență și spălare de bani în formă continuată.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis marți, Cristian Rizea a pretins în mod direct de la omul de afaceri Lucian Colțea suma de 300.000 de euro, disimulată sub forma a două contracte de împrumut fictive. Banii au fost ceruți în schimbul promisiunii parlamentarului, îndeplinite ulterior, că va interveni la nivelul a două autorități, Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) și Primăria comunei Chiajna, astfel încât să fie rezolvate anumite interese personale pe care omul de afaceri le avea la nivelul celor două autorități.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/justitie/2016/03/22/deputatul-cristian-rizea-trimis-in-judecata-de-dna-16-48-22

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.